lördag 19 februari 2011

Fler spännen

Här kommer en bild på lillasysters egengjorda hårspänne. Jag är emot dödskallar på barn, men jag kunde inte låta bli att tycka att denna ser ganska harmlös ut.

fredag 18 februari 2011

Hjärta

Var på syfestivalen idag. Köpte bland annat lite ull som jag tänkte göra hårspännen av. Detta kan nog tjejerna göra själva ganska enkelt. Vet att de brukar göra liknande pyssel på dagis. Det får bli en pyssellördag imorgon. Kul!

Trevlig helg.

måndag 14 februari 2011

Födelsedagspresent

Tjejerna och jag har hållit på med en födelsedagspresent hela veckan. Det har varit en hel del pyssel med denna, men visst blev den fin?!

måndag 7 februari 2011

Örhängen

Nu fick jag smak på detta. Här kommer en till variant. Föredrar dock kanske de in inlägget nedan, men man kan ju variera lite ibland..

söndag 6 februari 2011

Till mig


Jag har gjort blomörhängen till mig själv. Det gick på 5 minuter. Och de blev riktigt fina. Har på mig dem nu här. Ska bli kul att se barnens reaktioner imorgon :)

Alla 3


Alla tre aporna är färdiga och här kommer en samlingsbild. Just nu känner jag mig ganska mätt på att virka och jag är glad att jag gjorde dem samtidigt (3 kroppar, 6 öron, 6 armar osv..) annars kanske det inte skulle ha blivit varsin apa.

Härnäst blir det någonting till mig själv. Har sett helt fantastiska kläder här och jag har blivit grymt inspirerad att försöka mig på någonting liknande.

Flickapa


Nu var egentligen alla tre aporna färdiga, men jag blev så missnöjd med en av apornas ansiktsuttryck så jag bestämde mig för att göra om hela huvudet... Jobbigt, men den ser helt galen ut och jag kommer aldrig tycka att den är söt. (Storasyster påpekade också att den ser lite konstig ut, så det är inte bara jag...) Söt blev däremot denna lilla flickapa. Hon har fått en rosett i håret som matchar hennes kläder.

Apmönstret har jag köpt här.

fredag 4 februari 2011

Apor


Jag virkar varsin apa till mina barn. Nu är den första färdig och de andra två blir färdiga till Let's Dance ikväll. Mönstret är från samma tjej som även gjort mönstret till denna och denna.