onsdag 9 december 2009

Mysdressar

Dessa dressar gjorde jag till lillebror för några veckor sedan, men de har blivit liggandes eftersom jag inte hittade några fina dragkedjor. Ville gärna ha med ring, men det verkar ju nästan omöjligt att få tag på (?). Tillslut gjorde Bibbi på Bibbis Textil en specialbeställning och jag fick fina blixtlås i 4 olika färger :)

Idag kom sybehörspaketet (köpte även en hel del annat trevligt...) och jag har sytt fast dragkedjorna. Det frestade rejält på tålamodet (att det ska vara så krångligt alltid, undrar om jag egentligen gör rätt..). Efter många om och men blev det i alla fall ok.

Jag tyckte att djungeldressen påminde för mkt om en pyjamas först därför sydde jag på fickor och muddar i ärmslut. Känns fortfarande lite som en pyjamas. Tror att det kan vara tyget som gör det (?). Velourdressen blev supermysig. Ska eventuellt trä i en smal resår i benslutet så att inte lillebror snavar. Benet blev i längsta laget.

Mönstret är ett ihopkok av mitt favorittröjmönster och jumpsuiten jag sytt förut. Måttade lite på lillebror också och sneglade på en Moonkidsdress. Skulle försöka mig på en 70-tals krage först, men det får bli ett annat projekt.

Summa sumarum: Lillebror behöver fler dressar. :)

7 kommentarer:

 1. ljuvliga! framförallt den randiga. Minst sagt kramgod!!

  SvaraRadera
 2. Åh så grymt söta! Snygga! Jag skulle absolut ha sådana på mina barn om jag hade några=)

  SvaraRadera
 3. Schysst!!!
  Jättehärliga! Du inspirerar mig att göra verklighet av min mysdress jag har i huvudet!

  SvaraRadera
 4. Så søte!..man skulle nesten kunne tenke seg en i voksen størrelse også;)

  SvaraRadera
 5. Jättefina kläder du gör! :)

  SvaraRadera