lördag 10 september 2011

Fina blomtyget

Jag har inte hunnit sy mkt på sistone, och det beror på att jag fått ett nytt jätteroligt jobb. Det är en hel del nytt att sätta sig in i så här i början så jag har varken haft tid eller ork att sätta mig vid symaskinerna när barnen somnat för natten. Då har jag bara fixat det som ska vara färdigt till nästa dag och halvsovit framför TV:n.

Två plagg har det i alla fall blivit denna vecka av mitt nya fina Gekkotyg. Denna tröja hade storasyster på skolfotograferingen och hon var såå nöjd. Jag med. Kul att vi har samma smak.


Sydde ett par blomleggings i samma färgställning till lillasyster som hon hade tillsammans med denna klänning som hon ärvt av storasyster. Till den outfiten hade hon ett guldskärp (!), som hon nödvändigtvis skulle ha. Jag ville inte att vi skulle komma försent till skolfotografering och nytt jobb så det blev ingen strid om det.. Jag tyckte att det såg lite coolt ut med en sån total"mismatch". Synd att jag inte lyckades fånga det på bild...


Hoppas att ni hänger kvar här även om det kanske kommer att bli lite glesare mellan mina inlägg. Hoppas jag jag inom snar tid kommer att orka sy lika mkt som förr :)

6 kommentarer:

 1. Snygg! Vad roligt att de blev använda till skolfotograferingen, vore jättekul att se bild av mismatchen också! :-)

  SvaraRadera
 2. Sååå fin! Ska sy till mig själv i det tyget, älskar det!

  SvaraRadera
 3. Men å så fin och vad stolt jag blir när hon haft den på skolfotograferingen!

  Kan du inte be lillasyster sätta på sig mismatchen så att du kan fota och visa :-D

  Lycka till med nya jobbet!

  SvaraRadera
 4. Jättefin, snyggt med de långa muddarna!

  SvaraRadera