torsdag 29 oktober 2009

Flodhästar


Lillebror har fått en flodhästtröja.
Har blivit lite förtjust i flodhästarna, som jag flera gånger sett på olika bloggar. Köpte därför lite grann på Jofotex i förra veckan. Har inte riktigt bestämt mig för om detta är en pyjamaströja eller inte (vad är egentligen skillnaden?)

Det blev bruna kantband gjort med min bandkantare, bruna sömmar och muddar i orange (mest för att jag inte hade brun hemma).

Måste säga att bandkantaren är den bästa pryl jag köpt. Det blir sååå poffsigt resultat! Har numera aldrig mudd i halsen (om den inte är v-ringad), eftersom jag tycker att det ser "hemmagjort" ut. Interlock och muddväv blir super med bandkantaren. Har inte alls fått till det med lycra eftersom det bara krullar sig. Gav upp med det ganska omgående. Har inget tålamod alls med sådant. Om ngn som läser detta får till det snyggt med bomul/lycra tyger är jag väldigt intresserad av att få veta hur ni gör!

På bilden står lillebror och speglar sig. Det gör han alltid när han tycker att han är extra fin. Tyvärr är det inte flodhästtröjan han tittar på... :)

2 kommentarer:

  1. Hej där! Lillebror ser verkligen jättesöt ut. Du verkar få till dem där bästa bilderna, tillfällen då det inte ser poserat ut. Jag gillar huvudbonaden. Han är verkligen superskön! Ha en fin Halloween helg! /petra.h

    SvaraRadera
  2. Petra:
    Han är lite rolig. Vill ju förstås alltid vara lik sina systrar.
    Ha en bra helg du med!

    SvaraRadera