tisdag 23 februari 2010

Fin under.

Jag har sytt ett par små kalsonger till lillebror. Min man testade att trycka lite tyg, så detta är "eget". Älskar brunt och gult ihop och som kronan på verket mixade jag det med lila. Tyvärr har lillebror alldeles för knubbiga lår för dessa små kalsonger. De satt verkligen som ett korvskinn när jag provade på honom.... Förhoppningsvis smalnar han av lite innan han blir blöjfri så att han kan använda dem. Annars får de bli en present till någon annan liten grabb!

11 kommentarer:

 1. Åhh så fint tyg!!! Fina kallingar också såklart men tyget skulle gå åt som smör om det fanns. :-) Riktigt najs.

  SvaraRadera
 2. Jättefint tyg! Är också så svag för gult och brunt ihop :-) Jag har också haft problem med kalsonger som blir för tighta.

  SvaraRadera
 3. Helt underbara! Jag bara älskar sånt - gult och brunt och hjärtan till små killar på ett perfekt kombinerat vis. Heja!

  SvaraRadera
 4. Läckert! Synd på passformen, men trycket blev ju klockrent :-)

  SvaraRadera
 5. Himla typsikt.... Men om han inte hinner smalna så blir de som dagt en toppenpresent till någon liten spinkig cool grabb!! :-)

  SvaraRadera
 6. Synd att de inte passade, men vad fint tyget är!

  SvaraRadera
 7. Kanon snyggt tyg, synd att de inte passade. Men det är alltid perfekt att ha en present på lager!

  SvaraRadera
 8. så himla söta!! fräckt att trycka tyget själv =)

  SvaraRadera
 9. Åh vad snyggt tyget blev! Jättefin modell, vad har du använt för mönster? Det går åt en del kalsonger här nu när lillkillen övar utan blöja... så det vore perfekt att sy några av lite stuvar.

  SvaraRadera
 10. Snyggt! Har också testat att sy kallingar här hemma häromdan. Provade ett Ottobremönster. Ser ganska lika ut som dina. Är det månne samma mönster? Passade bra på min 2åring som jag räknar med blir blöjfri snart. Det är väl bäst att passa på att ladda med att sy lite kallingar då. Tyckte dock att passformen framtill var lite väl pösig. Baktill satt de supersnyggt. Vilken go liten rumpa. :P

  SvaraRadera
 11. Då har vi sytt efter samma mönster. Fast jag gjorde en annan variant på sömmarna med de där påsydda remsorna. :)
  Nåja körde efter strl 98 utan sömsmåner och de satt som en smäck på min stora kille som blev två i december. Han är ganska normal på längd och bredd.
  Alltid kul när fler syr från samma mönster, att höra vad man tycker hur det passar osv. :)

  SvaraRadera