torsdag 25 februari 2010

Molnhoodie

Jag har gjort en hoodie av bruna velourmoln till lillebror. Första gången någonsin faktiskt. Har länge tänkt göra en sådan, men det har bara inte blivit av. Fodrade luvan med randig trikå från Myllymuksut. Den passade perfekt i färg med kantbandet. Tyvärr blev tröjan lite tajt. Jag tog ett vanligt tröjmönster och tänkte inte på att velour inte töjer speciellt mycket.... Man lär sig hela tiden...

Lillebror verkade i alla fall tycka att den är mysig :)

8 kommentarer:

 1. Dunder!! Så synd att den blev lite liten, men som sagt man lär sig ständigt och den ser ju ut att passa just ni i alla fall. Fattar inte hur sjutton du lyckats med skarven mellan luvfoder och själva tröjdelen... Har du trollat? :-)

  SvaraRadera
 2. Tyvärr måste man ju lära av sina misstag mellan varven :( Men den blev väldigt fin! Hoppas den kommer till användning i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Den blev i alla fall väldigt söt!

  SvaraRadera
 4. Toppenfin. Färgerna lyfte varann.

  SvaraRadera
 5. Hej superduktiga sömmerska! Jag vill bjuda in just dig till min rätt så nya blogg, för att få din värdefulla åsikt! =)
  Funderar på att trycka upp roliga barntyger, men är osäker på vad som skulle uppskattas.... Så OM du ville kika in i min blogg http://otygligt.blogspot.com/ vore jag jättetacksam och glad! =D

  SvaraRadera
 6. Oj, vad mycket fint du syr. Älskar den Odd Molly tunikan eller klänningen i tidigare inlägg. Säljer du mönster:-)
  Vill också ha en sån.....

  SvaraRadera
 7. Grymt fin! Snyggt med lite tight ;-)!

  SvaraRadera