onsdag 21 april 2010

Klövertyg!

Har äntligen fått hem lite fint klövertyg. Schenker har stulat igen... :(
Köpte gult och blått i både interlock och vävt tyg. Trodde att jag skulle gilla det gula bäst, men det blåa var tom snäppet finare. Det fick bli en snabb tshirt till lillebror. Testade först med att bandkanta med samma tyg för jag tycker att det ser så schysst ut, men halshålet blev alldeles för slappt och fult så det fick bli vitt istället. Synd att detta tyg inte är i bomull/lycra för då skulle jag kunna köpa hur mkt som helst... Är inte så förtjust i interlock, men trycket är helt i min smak så jag var tvungen att köpa i alla fall.

Har även börjat med ett helt litet gäng mössor eftersom de flesta jag sydde sist har gått åt. Vad mkt härliga tyger det finns nu om man jämför med för några år sedan. Kul!

7 kommentarer:

 1. Snyggt! Var är tyget köpt?

  SvaraRadera
 2. Fin tröja!! Blir förmodligen många fina mössor av tygerna :-)

  /Eva-Lina

  SvaraRadera
 3. Tröjan blev ju jättefin i det blåa! Kanske ångrar att jag inte köpte det blåa oxå, men jag känner på mig att de kommer med ännu fler färgställningar.. Hoppas, hoppas.

  SvaraRadera
 4. Åh nu fick jag ju bestlutsångest! Jag ska inte köpa så mycket tyg men gillar verkligen klövertyget och tänkte att det gula var snyggast men nu vet jag ju inte! Hade också velat ha jersey/lycra nu när det börjar bli varmt ute. Härlig tröja :-)

  SvaraRadera
 5. Jättefin tröja! Har oxå både det gula å blå men har inte "vågat" klippa i det än, bara klappar på det... :-)

  SvaraRadera
 6. Nydelig kløvertøy. Hvor har du kjøpt det?

  SvaraRadera
 7. Mm, vilken härlig hög med mössor! Det väcker verkligen tygbegäret inom mig! Fin T-shirt!

  SvaraRadera