fredag 21 maj 2010

Solhatt


Det är värsta sommarvärmen här och jag har äntligen fixat en solhatt till lillebror så han slipper gå runt i storasysters gamla barbiekeps. Denna är ett första test i modell sydväst/brandhjälm (syns kanske inte på bilden men uppifrån är ser den ut precis så). Har förberett för att kunna sätta in en dragsko, men jag tror inte det behövs för den sitter helt perfekt på. Roligt när någonting blir bra på första försöket!
Som ni kanske ser är den inte helt färdig ännu, för jag har inte bestämt mig om jag ska ha riktigt tät sicksack på brättets kant eller om jag ska bandkanta med den fenomenala bandkantaren. Färgen ska i alla fall bli orange om det blir sicksack och vit (eller kanske orange) om det blir bandkantning. Alla dessa val... :)

Tyget, som är ett vävt bomullstyg, köpte jag för flera veckor sedan från Deerdot. Och jag hade redan då bestämt att det skulle bli bl.a solhattar av det. Tror att jag ska göra en stor slokhatt i det gula tyget till mig själv som jag kan ha när jag påtar i trädgården i sommar.

5 kommentarer:

 1. Hvor er den sød :-) (og der skal da orange kantbånd på ;-)

  kh

  SvaraRadera
 2. Hur söt var inte denna då!

  SvaraRadera
 3. Oranget kantband hade blivit stencoolt tycker jag. Det bryter av riktigt och kommer "sticka ut". Kika gärna in hos mig och delta i min giveaway.

  SvaraRadera
 4. Vilken söt solhatt! Väldigt vackert tyg! Orange band till vore väldigt snyggt!

  SvaraRadera
 5. En sådan vill jag också ha, ska på bröllop och får inte vara i solen måste hitta något snyggt, och det var just en slokhatt jag skulle vilja ha ;-)

  SvaraRadera