måndag 14 juni 2010

Fler underbyxor

Det blev några fler uggleunderbyxor. Har tyget i alla färgerna (mitt absoulta favorittyg, vilken kvalitet!) och det behövs ju alltid fler underbyxor än linnen så tjejerna fick 3 till var. Det fick bli färgkoder, lila kantband till lillasyster och röda till storasyster, så att de inte blandas och så att de matchar linnena. Dessutom tycker jag att både lila och rött passar så bra ihop med alla uggletygerna. Det var svårt att välja, men jag tror att min favoritkombo blev bruna ugglor med lila kantband.

Mönstret till dessa kommer från Allt om handarbete nr 12/2004. Har ändrat det lite eftersom det blir schysst med breda muddar upptill. Har ett resårband i också så att det inte glider ner om mudden blir för slapp. Dessa sitter som en smäck och tjejerna gillade dem jättemkt!

7 kommentarer:

 1. Det där skulle vara något för My som är så kinkig när det gäller trosor. Du har inte tänkt börja göra karlsonger Max är så sur över att det inte finns Rosa med prinssesor...

  SvaraRadera
 2. Vilka superfräcka unerkläder du gjort de senaste dagarna!!! Jag gillar också uggletyget himla mycket fortfarande. Fräscht och passar perfa till underkläder! Jättefina färgkombos. och verkligen schysst med breda muddar upptill. undrar bara lite hur du sätter i resårbandet...?
  Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Hvilken luksus med hjemmesydd undertøy!!
  Så fine:)

  SvaraRadera
 4. Härliga! Jag älskar också ugglorna och har precis budat hem färgat uggletyg i orange med bruna ugglor från tradera *längtar*

  SvaraRadera
 5. Jag gillade speciellt muddarna upptill. Själv brukar jag använda Ottobres mösnter och det är också jättebra, men jag kanske skulle testa dem med mudd istället... Tack för tipset!

  SvaraRadera
 6. Mycket fina, kan man beställa? :-)

  Mvh Eva-Lina

  SvaraRadera
 7. Jättefina! har länge tänkt sy kalsonger till min äldste son, nu blir jag inspirerad igen!! :=)

  SvaraRadera