fredag 20 augusti 2010

Dagens outfit

Sydde en tröja av Myllymuksuts fina blomtyg. Visst kan små grabbar ha detta!(?) Det tycker i alla fall jag, så de bruna velourbrallorna som syddes härom dagen och en glad frottéblomtröja fick bli dagens outfit :)

5 kommentarer:

 1. Jättefin tröja - jag bara älskar det tyget! Så klart att även en liten kille ska få lov att vara blommig. ;)

  SvaraRadera
 2. Underbar fin kombo!

  Visst kan grabbar ha detta tyg, lillemannen här hemma har ett par glada sommarbyxor (med sydda pressveck ;-) ) i tyget.

  SvaraRadera
 3. Även om du läser om min maskiner så kan jag väl svara dig personligen också. Min Janome köpte jag på Skövde Symaskiner och då fanns det ett paketerbjudande så jag fick med ett mindre stygnsättnigsprogram också Digitizer JR, som man mestadels kan automatstygnsätta i. Det fungerar väl inte helt perfekt för egen stygnsättning men tjänar iallfall till att kunna justera befintliga broderier samt att stygnsätta enklare broderier såsom text eller helt fyllda figurer. Att uppgradera detta program till det större Digitizer (som skall vara ett bra program för stygnsättning) skulle kosta strax över 6 tusen. Något som jag i framtiden nog kommer att kosta på mig. ;-) Annars finns det hur mycket broderier som helst att köpa på nätet och som jag skrivit så har jag nyss hittat till de tyska sidorna. (länkar i min lista). Jag skulle rekomendera att förutom brodermaskin investera i ett enklaare stygnsättningsprogram för det blir så mycket friare att få till brodeerierna. Man kan förstora/förminska, rotera, spegelvända och kombinera broderier som man vill. Men även exv kunna ta bort text eller förändra detta i befintliga broderier.

  Vill du ställa fler frågor så kan du få svar av fler här: http://www.familjeliv.se/Forum-11-240/m49701427.html

  SvaraRadera
 4. Klart killar kan ha blommigt såhär. Härlig outfit.. Får jag lov att fraga hur du syr fickorna?

  SvaraRadera
 5. Tack för svaret om fickorna! Håller det när man bara syr fast dem med vanlig raksöm? Syr du i samma söm som där kantbandet är fastsytt liksom?

  SvaraRadera