lördag 14 augusti 2010

Får

Till min glädje har mina barn växt en hel del under sommaren. Perfekt! Har klippt till en hel del här och ikväll ska jag producera :)

Sydde en tröja till lillebror av ett av fårtygerna jag köpte från Jofotex för ett tag sedan. Av ngn anledning ville han inte alls ens prova den. "Neeej, illar inte domma" skrek han. Det har aldrig hänt förut. Jag som trodde jag skulle få bestämma vad han har på sig i alla fall 10 år till... :) Nåja, det får bli bild utan modell.

Tyget verkar i alla fall vara i väldigt bra kvalitet. Har tvättat detta innan och det syns inte ens. Annars tycker jag att det brukar vara lite si och så med Jofotex retrotyger.

3 kommentarer:

  1. Vad bra att du säger det, har inte tvättat fåren än men det bådar ju gott! Fin tröja!

    SvaraRadera
  2. Härlig! Roligt att få se hur tyget ser ut när det är ett färdigsytt plagg. Det finns så mycket nya tyger nu och jag kan inte alls bestämma vilka jag helst vill köpa så då underlättar det att få se färdiga plagg!

    SvaraRadera
  3. Superfin tröja. Den kan man väl inte säga nej till ; )? Jag gillar de blå byxorna till också. När du gör ett sånt där sprund, klipper du bara ett jack i tröjan och så får bandet töja ut det till en mer oval form eller klipper du ut mer än ett jack från början?

    SvaraRadera