onsdag 5 januari 2011

Äntligen!...


.... är lillebrors virkade sängöverkast färdigt! Började med det för flera månader sedan och i början virkade jag säkert 2 dm per kväll, men sedan tappade jag all fart och nu har det varit ganska kämpigt att få det färdigt. Skippade en virkad kant runtom. Får se om jag gör den någon gång... Känns i alla fall väldigt bra att äntligen få ta detta i bruk!

Det var meningen att färgvalet skulle bli lite "grabbigare" än vanligt. Vet inte riktigt om det lyckades :), men det matchar väldigt bra med allt övrigt i rummet (Det är inte så svårt att matcha när vi har i princip alla färger som finns i detta rum.... :)).

10 kommentarer:

 1. Vilket jobb!! Jättefint!!!

  SvaraRadera
 2. Så hyggelig en krog :)

  Jeg er vild med både lappetæppet og det hæklede sengetæppe.

  Du skulle vel ikke have noget af det fine stof med broen og fuglen (fabric with bridge and bird) som du vil bytte eller sælge (change or sell)? Små lapper vil være bedre end ingenting :)

  Kh. Mirjam

  SvaraRadera
 3. oj, vilket mästerverk. Själv tröttnar jag redan när jag ska virka den andra vanten på ett par, så ett helt överkast känns lite övermäktigt =)vilket mysigt krypin grabben verkar ha....

  SvaraRadera
 4. oj vilket jobb! Tur att det blev så hiimla fint!! ;)

  SvaraRadera
 5. Imponerande! Vilket jobb och supersnyggt blev det!

  SvaraRadera
 6. Mirjam: Jag har faktiskt köpt det där täcket av en medbloggare för några år sedan.. Men kolla med florin på www.florinpysslar.blogspot.com. Vet att hon har helt fantastiska tyglager :)

  SvaraRadera
 7. jaaa, men du har ju så rätt. Ångrar mig gruvligen :-D Det kommer bildbevis imorrn. Nu har jag världens ljuvligaste lilla bäbiskusin att sy till och babyplagg bara måste ju bandkantas.

  Din filt ser underbar ut!

  SvaraRadera
 8. Tusind tak skal du have :)

  Jeg prøver at skrive til hende.

  Kh. Mirjam

  SvaraRadera
 9. Så underbart fint! Man blir så glad av färger :-)

  SvaraRadera
 10. Men vilket hantverk! Så duktig du är!!!

  SvaraRadera