söndag 17 april 2011

SwettisjackaJag har blivit jätteförtjust i mörkblått! Det är supersnyggt ihop men många olika färger. Hade en bit mörkblått collegetyg kvar efter storasysters jacka och det räckte precis till en liten swettisjacka till lillebror. Tyget till fuskfickorna kommer från en slaktad småfolkfilt som tidigare blivit både en tröja och ett par kalsonger. Valde mörkturkosa muddar och fodret i huvan är också i muddväv för jag hade inget annat som var helt "rätt" i färg. Var orolig för att denna jacka skulle bli för liten, men den satt bra. Puh!

Har utgått från ett mönster i Ottobre 4/2009, samma mönster som till denna. Det mörkblå tyget kommer från en lokal tygaffär, mudden från Jofotex och blixtlås med ring är från Bibbi.

9 kommentarer:

 1. Supersnygg tröja och vilken cool liten goding.

  /Mia :)

  SvaraRadera
 2. Oj, den är ju grymmenygg!!
  Vad duktig du är!
  Fint med fuskfickorna - smart att återanvända gamla plagg sådär. Gillar passpoalerna också. ser inte riktigt hur du har gjort på bilden.
  Söt liten kille också!

  SvaraRadera
 3. Wow så snygg! I like a lot! Angående tyger så tycker jag att SOS har rätt så tunna tyger, annars tycker jag att Ohlssons har rätt så bra sortiment, panduro har fina tyger och Amy butler har fina tyger :-D

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg! Fin färgkombo och kul att det passade så bra med äppeltyget.

  SvaraRadera
 5. Wow vad snygg! Så läckert med fickorna.

  SvaraRadera