lördag 6 mars 2010

Problem...

Jag har ett litet problem... Sedan lillebror fick den gröna fordonströjan, se två inlägg nedanför detta, har han vägrat ta av sig den. Han sover med den och ska ha den på sig direkt på morgonen. Jag har fått ta av honom den när han somnat och tvättat den på natten... Det är naturligtvis väldigt gott betyg för tröjan (han skriker som en stucken gris när jag försöker sätta på honom någonting annat), men tråkigt eftersom han har ganska många andra fina tröjor..

Hade även lite blått fordonstyg så nu har jag fixat en till favorittröja så att han har ngn att byta med. Valde rött kantband, muddväv från en lokal affär, till detta blå tyg och det blev riktigt snyggt till tycker jag. Det blev ett litet sprund igen :) Fortsatte på vårtemat, därav de korta ärmarna.

Och här kommer också en bild på min lilla modell alldeles innan läggdags. Så här glad blir man med ny fordonströja!


11 kommentarer:

 1. Haha underbart att höra:) Det finns inget som är roligare att höra än när barnen vill ha på sig kläder som är sydda i tyger jag ritat. Sen om det beror på tyget eller sömmerskan eller kombinationen vet man ju aldrig. Men huvudsaken de inte vägrar plaggen pga trycken:) Håller med snyggt att bryta av med rött. Och men hm vet inte vad det heter men det du gjort fram i halsringningen.

  SvaraRadera
 2. Förstår att han är nöjd!

  SvaraRadera
 3. Vad fin den färgkombinationen blev!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att sy när barnen verkligen älskar kläderna!! Håller med din son till fullo..

  SvaraRadera
 5. Har du något bra tips för att få rundningen på hängslena snygga? Mina rundar is uppåt och blir inte alls bra. Helt frustrerande!

  SvaraRadera
 6. åh så ljuvligt nöjd han ser ut! förstår honom helt.
  Min äldsta har ju en favorit per år. Det är lite småtrist med alla tröjor och klänningar som ligger oanvända men samtidigt väldigt roligt med så nöjda små "kunder"

  SvaraRadera
 7. Så söt! Jag ar haft samma "problem" med fordonen, men då det var mössor det handlade om blev det inte samma problem :-). Tyget är verkligen grymt snyggt och jättefin tröja!!

  SvaraRadera
 8. Härligt problem...här får man övertala barnen att vissa saker MÅSTE tvättas för att bli fina igen..och hittills har det fungerat "ta i trä". Har dock fordonen liggande...tror att det blir galet när det börjar bli klara....Duellerar just nu med mig själv om jag ska sy långärmat eller kortärmat...Ser framför mig striden om jag väljer kortärmat och sedan tvingar på dem en tröja över....eller under (om man har tur och får till det)....men snart så är det ju kortärmsväder...väl?

  SvaraRadera
 9. Härligt att han är så förtjust i tröjan!! Jättefina är de!

  SvaraRadera
 10. :-) (supersnyggt med rött till)

  SvaraRadera
 11. Kan förstå det, han är ju så söt i den också. Din lilla gulle gris...Tack för ett underbart möte på sjukhuset. Jag blev så glad! Kram

  SvaraRadera