måndag 11 januari 2010

+ till posten!

Min del av bytet med Klockarbarn har kommit fram. Verkligen snabbt jobbat av posten. Som ni kan se på hennes mysiga film fick mina linnen ett väldigt gott mottagande :) Vilka härliga tjejer hon har!

Jag fick helt fria händer och bestämde mig ganska snabbt för att göra varsitt piffat linne till hennes tjejer. Babushkorna köpte jag för länge sedan på Jofotex (är det ngn som känner igen den ena babushkans fickor?... :)) och som pricken på i:et blev det lite flickigt "krås" nertill inspirerat av made. Det är första gången jag testar rullfållssömmen på maskinen och den funkade ju bra. Min lilla tjej sa "WOW mamma!" när hon fick se det rosa linnet. Det får nog bli ett till henne också.


10 kommentarer:

 1. Tusen tack för svar! :0) Jag fick många, men nappade mest på ditt då det går fortast! :0D Jag kan inte skriva ut i A3 TROR jag...ska kolla det...men kan man inte skriva ut i A4 och sen pussla delarna? Eller går inte det kanske :0/

  SvaraRadera
 2. Ok, ja tack! Jag tar det gärna om jag får? Vill du byta mot något? Tror du att det går att få till det om man skriver ut i A4?

  SvaraRadera
 3. Tusen tack! Bara att säga till om du behöver något någon gång så kan jag försöka hjälpa till så gott jag kan! :0) Jag länkar till dig med när jag lägger ut bodysar! :0) Ja, jag ser nog förhoppningsvis om det blir rätt! :0D Annars får jag rita om bara. Tack igen! :0D

  SvaraRadera
 4. Jag skulle kolla om min skrivare tog A3 nu och döm om min förvåning när den började på att hosta ur sig en möglig, stenhård gammal macka!!! :0( Den är paj! Nån av ungarna har tydligen inte orkat äta upp sin kvällsmacka och har gömt den i skrivaren!!! Får man slita sitt hår för det? :0/ Jag testar att rita upp ett eget mönster, och får jag inte till det så hör jag av mig så kanske du har lust att posta? Eller om jag får liv i skrivaren...

  SvaraRadera
 5. Vilka välarbetade linnen. Kul med volangen nertill! Har velat testa rullfållen på min overlock men vet inte riktigt vad jag ska ha den till. Särskilt inte när jag mest syr till mina två pojkar. Volanger är inte deras grej. ;)

  SvaraRadera
 6. Jättesöta men ändå lite tuffa linnen!
  Den lilla volangen nertill blev verkligen superduper bra, pricken över i! :)

  SvaraRadera
 7. Jättefina linnen!! Speciella! Jag såg filmen! Vilket mottagande :-) :-)

  Så kul att Babushkan har sånna fickor som DU gör :-) :-) :-)

  Rullfåll är kul. Men för mig vägrade overlocken att vända om till rullfåll igår... Måste nog tyvärr lämna in den på lagning.

  SvaraRadera
 8. Jättefina linnen. Gillar fluddret nertill och det är så snyggt med rullfåll. Jätteroligt att se filmen också.

  SvaraRadera
 9. Posten får ibland skällsord men i vårat fall (både ditt och mitt paket) var det ju super-raketfart. Beröm till Posten!
  /klockarbarn

  SvaraRadera
 10. Linnena blev supersnygga med volangerna!

  SvaraRadera