tisdag 5 januari 2010

Vilken djungel

Tänk att jag inte alls tyckte att detta djungeltyg var något speciellt första gången jag såg det uppritat i Jnys blogg. Jag tänkte "bra, där sparar jag lite pengar". Men sedan när jag såg bild på det verkliga tyget ändrade mig och när jag såg det i verkligheten på symässan var jag helt såld. Så fint!

Jag har gjort två st djungeltröjor i strl 92. Mönstret är från Ottobre Creative, samma som aptröjan i inlägget nedan, men jag har minskat halshålet en hel del. Den ena tröjan är till lillebror (matchar supersnyggt med hans turkosa velourbyxor med pressveck några inlägg nedan!). Den andra tröjan är till en liten gutt som jag aldrig träffat, men hans mamma och jag var väldigt goda vänner för 15 år (!!) sedan när vi var utbytesstudenter i USA samtidigt. Har fått kontakt igen med henne genom facebook och det visade sig att vi har jämngamla grabbar :)

Nu kommer det bli lite glesare mellan mina inlägg tyvärr eftersom jag har fasligt mycket att göra på jobbet, och det kommer jag att "roa" mig med på kvällstid framöver. Kan dock inte låta bli symaskinerna så det blir säkert någonting sytt i alla fall.... :)

2 kommentarer:

  1. Jättefina! Visst blir det otroligt häftiga tröjor, och inga är identiska!
    //Thea (Kokalal)

    SvaraRadera