måndag 13 september 2010

.. och pall nr 3..

.. är lillasysters. Det finns ingen annan färg än rosa när hon får bestämma :) Tapeten är från Svenska klassiker och denna har vi också i vårt sovrum.

Arbetsgången för "pallpimpning" är följande:
Grundmåla. Måla med färg x 2. Jag har spraymålat pallarna för jag tycker att det blir snyggast. Jag har valt vattenbaserad färg för då är det enkelt att rengöra munstycket jag har när jag sprayar. Man kan ju köpa sprayfärg på bruk också, men då finns det inte så många kulörer att välja mellan. När färgen torkat har jag tapetserat och sist klarlackar man tapeten för att den ska bli hållbar (detta moment har jag sparat tills barnen sover eftersom jag inte vill bli avbruten.. Pallarna på bilderna är alltså inte helt klara ännu!)

Nu har jag verkligen fått mersmak! Har redan flera nya projekt i huvudet :) Här ska det "pimpas"! Min man börjar bli lite orolig... :)

6 kommentarer:

 1. vilken rolig idé... pallarna är verkligen jättefina! Gillar speciellt den gröna, den kunde få bo hos mej :-)

  SvaraRadera
 2. Så otroligt fina alla pallarna blev! Detta måste jag prova. Jag har precis beställt en underbar barntapet och om det blir lite över ska det få bli en pall :-)

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Vad länge sen!! Så mycket fint du gjort! Och vad kul att se lite inredning här :-). Tack för tipset med pallarna, de blev verkligen urballa!!! Nu skall jag återvända till bloggeriet så jag kommer att följa dig framgent!
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Vad är det för munstycke du använder när du målar med vattenbaserad färg? Har använt mig av hobbysprayfärger tidigare men det är som du säger väldigt tråkiga färger samt lite färg i burkarna så färgen tar slut snabbt.
  Jättefina pallar!

  SvaraRadera
 5. Jenny: Min man har en kompressor och till den kan man köpa ett munstucke för sprejmålning.

  SvaraRadera