torsdag 2 september 2010

Fler hjärtan...

Jag har fortsatt med att trycka tyg :) Denna gång blev det blockchokladbruna hjärtan på syrenlila bakgrund. Vad bra att bli av med alla enfärgade tyger som bara ligger och tar plats i skåpen. Ljuslila är inte riktigt "min färg", men det blev schysst ihop med brunt. Till det valde jag mörklila kantband. Har gjort lite puff vid axeln och lite vidd nertill vid ärmen som rynkats ihop innan jag kantade med kantbandsapparaten (som fortfarande är det bästa tillbehör jag har!)

Denna tröja ska storasyster få. Hon provade den när den var halvfärdig och sa att hon skulle ha den till skolan imorgon. Kul att hon fortfarande godkänner kläderna jag syr till henne :)

9 kommentarer:

 1. Båda tröjorna blev superfina!

  SvaraRadera
 2. Imponerende med egentrykte stoffer.. og så blir de jo VELDIG fine :-)

  SvaraRadera
 3. Oj, så stilig med eget trykk!
  Så fint det blir:)

  SvaraRadera
 4. Å, den är också jättefin! ÄR inte heller riktigt något fan av lila, men med rätt färgkombinationer (som här) blir det jättesnyggt. Jag är impad av din mönsterpassning på trycket och på att du orkar stå och fixera trycket. Jag vet hur lång tid det tar...
  Kul att dottern fortfarande gillar mammas design! :-)

  SvaraRadera
 5. Jättesnygga tröjor, vilket jobb du lagt ner, jag skulle aldrig ha tålamod! =)

  SvaraRadera
 6. Så underbar! Tyget är ju grymt snyggt!!

  SvaraRadera
 7. VÄLDIGT snyggt med lila mot brunt ser jag =) Vad tålmodig du är som trycker själv, ser ju hur proffsigt ut som helst!
  Får jag fråga, ang din bandkantare, om du har tid att ge mig lite råd ang just denna fantastiska apparat?! köpte mig en häromdagen och får inte till det! Inte alls. blir snudd på gråtfärdig och galen, har provat alla diff-inställn. och olika trådspänningar men undersidan blir så ful! plus att undersömmen inte alls hamnar där jag vill att den ska hamna. knappt övertill heller förresten...vilka nålar syr du med? vad har du för trådspänning? några magiska trix?! Jag skulle bli så GLAD för lite hjälp... =)Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Supersnygg! Klart hon vill ha kläderna du syr när de är så snygga!

  SvaraRadera
 9. Snyggt ambitiöst och så inspirerande att du trycker dina egna tyger och syr av!

  SvaraRadera