onsdag 27 oktober 2010

Halloweenfest


Storasyster ska på Halloweenfest på fritids imorgon. När jag frågade henne vad hon skulle vilja klä ut sig till sa hon att hon minsann inte skulle vara ett simpelt spöke sen gick hon iväg och kom tillbaka med en ritning. Hon ska vara liemannen och undrade om vi kunde fixa en dräkt och en lie.

Jag slaktade förra årets spökdräkt, färgade den svart och fixade en luva. S gjorde en lie av en rundstav och lite masonit och färg. Vi kom fram till att det inte blir för läskigt med lite blod på lien.

Storasyster blev grymt nöjd och hennes småsyskon blev rädda... (och jag undrar om tvättmaskinen någonsin kommer att bli ren igen)

7 kommentarer:

 1. Å vilken fin ritning, å vilka kreativa föräldrar! Mina ska på fest på måndag så jag måste klurat ut något i helgen...

  SvaraRadera
 2. Läskigt värre... vilken kostym!

  SvaraRadera
 3. Huvva vilken läskig filur, men väldigt duktig på maskeradskisser :-)

  SvaraRadera
 4. Ha, ha, riktigt läskig. Jag håller på med två halloweendräkter till min syster och hennes son, men de är riktigt mesiga i jämförelse.

  SvaraRadera
 5. Wow, grymt snygg dress!!
  Jag har färgningsförbud här hemma efter en svartfärgning :-(...
  /Anna

  SvaraRadera
 6. od Andulky: uuuups låter inte bra :( Ska provköra några av S garagetshirtar och kolla hur det blir. Tycker att jag rengjort maskinen väldigt grundligt nu. Hrm.. Ska bli intressant att se vad som händer..

  SvaraRadera
 7. oooohh spooky, riktigt läskig makeraddräkt!!

  SvaraRadera