lördag 30 oktober 2010

Tillfällig glädjefnatt.

Rackamaja är dessvärre utan lokal just nu. Det är högst ofrivilligt och förhoppningsvis ytterst tillfälligt. Det hela är en lång historia, men man kan sammanfattningsvis säga att det var en förestående flytt till ny fin lokal som inte riktigt gick som jag tänkt mig, så plötsligt står jag här med hela butiken i mitt vardagsrum. Jag tackar gud för webbutiken och alla trevliga stamkunder som kommer på hembesök, utan er vet jag inte vad som skulle ha hänt.

Igår fick jag veta att en helt perfekt lokal blir ledig i dagarna, och nu hoppas jag naturligtvis innerligt på den. Har förstås anmält mitt intresse direkt, men man ska inte tro att man har någonting innan alla papper är påskrivna har jag bittert fått erfara. Man behöver ju i alla fall inte ta ut ett eventuellt nej i förskott, så i ren glädjefnatt sydde jag massor av scarfs som kommer att se trevliga ut i en ny lokal (har minst lika många tillklippta här bredvid mig). Får se hur allt känns nästa vecka. Det vet bara den som lever då.

6 kommentarer:

 1. Årh...er helt vild med nr. 6 og 8! Fedt ugle-stof! :-)

  SvaraRadera
 2. oj, all lycka till!!!!!

  SvaraRadera
 3. Jättefina allihop! Hoppas det ordnar sig med lokalen!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att det går bra med allt som har med ny lokal att göra!! Lycka till

  SvaraRadera
 5. Men oj! Hoppas det går bra med nya lokalen. Och tyvärr är det ofta att vissa saker får man lära sig den hårda vägen. :-( Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Åh, hoppas det löser sig! Dregglisarna behöver ju nån display-plats :)

  SvaraRadera