söndag 24 oktober 2010

Pikkumies

Ville bara visa hur kalsongerna i föregående inlägg sitter på ifall någon vill sy likadana. Mönstret är alltså nr 16, Pikkumies, i Ottobres senaste tidning. Detta är storlek 98 på en grabb som är 2 år och 3 månader. De sitter som en smäck, men man skulle faktiskt ha kunnat göra en storlek större. Skulle säga att mönstret kanske är lite litet i storlek (för omväxlings skull..)

9 kommentarer:

 1. Hur fina som helst! Har genast beställt mig ett nummer av tidningen för kalsonger och trosor har legat på min att göra lista framöver!

  SvaraRadera
 2. Vad bra att du tipsar om storleken.
  Stolt o glad liten sötnos du har!

  SvaraRadera
 3. Superfina! Bra att du tipsar om storleken! Jag väntar som sagt på tidningen i nästa vecka :-). Är sugen på de långa kallingarna också och då antar jag att de är motsvarande samma storlek.
  Har för mig att kallingarna från det gamla nr (minns inte vilket) är rätt små också, har sytt några sådana till sonen.

  SvaraRadera
 4. Bra att veta om storleken! Mycket fint fanns det nog där!

  SvaraRadera
 5. Od Andulky:
  Jag har också sytt kalsonger från ett gammalt nummer. Dessa: http://benglan.blogspot.com/2010/02/fin-under.html
  De var så små så lillebror kunde aldrig använda dem :(

  SvaraRadera
 6. Tack! Har en på 2 år och 7 månader så jag kör nog på 104 på en gång då!!

  SvaraRadera
 7. Åh dom ser jättefina ut!

  Har legat här hemma hela helgen och hostat, snörvlat, läst och dreglat över tidningen. (Och ett å annat sytt plagg från tidningen som dykt upp på bloggar.) :P Sonen behöver nya kallingar så det här blir helt klart ett kommande projekt! Har liksom du testat det gamla Ottobrenumrets mönster. Min grabb är rätt smal så på honom sitter den modellen perfekt bara man inte gör kantbanden runt benen för tighta.

  SvaraRadera
 8. så fina kallingar! jag har ännu inte köpt senaste numret men att döma vad alla bloggat om i helgen så är det värt att vänta på!

  SvaraRadera