lördag 30 oktober 2010

Tack!

Jag har fått en fin award från tre olika medbloggare, I heart retro, HönaPöna och Jennie som har bloggen Den lilla gröna. Stort tack till er! Ni gör mig verkligen jätteglad :)

Med awarden följer att man ska berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto samt skicka awarden vidare till 5 andra bloggare.

Tre saker som ligger mig varmt om hjärtat är:
1. Min familj givetvis, världens bästa förstås :)
2. Att sy, virka, sticka, fixa med vårt hem osv. Skulle inte kunna leva utan sådant.
3. Mitt jobb. Sadlade om och öppnade en butik för drygt 3 år sedan och sedan dess har det varit en fröjd att gå till jobbet varje dag.

Jag måste återkomma om favoritfotot. Har så många så att jag inte kan välja.

Jag skickar awarden vidare till:
Ellilo, som inte bara är en medbloggare utan också en granne och god vän. Fantastiskt skoj med människor i min närhet med samma intresse!
Blomma åker vagn: Det känns som om du blivit en god vän trots att vi bara setts en (!) gång och sedan har du förstås en väldigt inspirerande blogg som jag följt under flera års tid.
Kånkarong, som syr helt fantastiskt fina, välarbetade kläder i en helt egen stil. Du har också blivit en god vän och jag ser fram emot att träffa dig på fredag :)
OttoPippi, Dina kommentarer på min (och andras) bloggar är helt fantastiska. Har aldrig träffat dig, men du verkar vara en supertrevlig person som jag inte skulle ha någonting emot att lära känna utanför "cyberspace". Och så syr du förstås jättetuffa kreationer.
RuttuNuttu I love it when you make a post on your blog. Even though I don't understand much of what you are writing (Google translator sucks...) the pictures speak for themselves. :)

Det finns många andra bloggar som jag mer än gärna skulle vilja ge awards till. Jag gillar verkligen denna lilla speciella "sybloggsvärld"!

1 kommentar:

  1. Ja, vassego! :) Vad kul att du har hittat ett jobb som du trivs så bra med! Det är en viktig del av livet! Ser fram emot att se ditt favoritfoto också!

    SvaraRadera